Το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ έχει τις ρίζες του από το 1920 στις Δαφνές Ηρακλείου.
Ο παππούς Αντώνης Λουλούδης την εποχή εκείνη καλλιεργεί στους αμπελώνες του λιάτικο, τακτά και κοτσιφάλι. Με πενιχρά μέσα, από ξύλινα βαρέλια γεμίζουν ασκιά από δέρματα ζώων και το κρασί μεταφέρεται στο Ηράκλειο με το κάρο.

Το 1974 αναλαμβάνουν οι γιοί του και αναβαθμίζουν το οινοποιείο. Αποθηκεύουν σε τσιμεντένιες δεξαμενές και ξύλινα βαρέλια και μεταφέρουν το κρασί πλέον σε πλαστικά βαρέλια.

Το 1999 αναλαμβάνει τα ηνία ο εγγονός Αντώνης και το 2004 φυτεύει νέες ντόπιες, ελληνικές και διεθνείς οινοποιήσιμες ποικιλίες όπως: μοσχάτο σπίνας, θραψαθήρι, βιδιανό, πλυτό, syrah, merlot, sauvignon blanc κ.α.

Το 2012 εγκαινιάζεται το υπερσύγχρονο οινοποιείο-εμφιαλωτήριο, το κρασί αποθηκεύεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και παλαιώνεται σε δρύινα βαρέλια.

Η πρώτη εμφιάλωση για το ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ έρχεται το 2016 με το “Κακό Πουλί” σε λευκό και ερυθρό και το 2017 και 2018 έρχονται ακόμα 5 νέες ετικέτες.

Μία νέα εποχή ανατέλλει λίγο πριν την συμπλήρωση των 100 χρόνων του οινοποιείου.

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.