ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙΝΟΙ

Με απόλυτο σεβασμό στη φύση, μεράκι & αίσθηση ευθύνης στους εραστές του ποιοτικού οίνου και της ιστορίας του τόπου, η εταιρεία “Χαρισματικοί Οίνοι” παράγουν κρασιά με ιδιαίτερη φροντίδα αποκλειστικά και μόνο από ιδιόκτητους αμπελώνες, τους οποίους καλλιεργούν σε έκταση 120 στρεμμάτων ξεκινώντας από τους πρόποδες του Παγγαίου & Συμβόλου όρους μέχρι τις πλαγιές & σε υψόμετρο 300 μέτρων.

Το ξερικό έδαφος, απόλυτα κατάλληλο για αμπελοκαλλιέργεια ειδικότερα των κρασοστάφυλων, οι καλοκαιρινές δροσερές μάζες από την κορυφή του Παγγαίου και Συμβόλου όρους σε συνδυασμό με τις υγρές μάζες από τη θάλασσα και το Στρυμόνα ποταμό δημιουργούν συνθήκες άριστες για το αμπέλι και την αποχή σοβαρών ασθενειών από αυτά. Η ποικιλιακή οικογένεια των Χαρισματικών Οίνων αποτελείται κυρίως από εξωτερικές γαλλικές ποικιλίες (Cabernet, Sauvignon, Cabernet Franc, Syrah, Merlot, Chardonnay & Sauvignon Blame), καθώς και από κάποιες εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες (Ασύρικο, Αλεξανδρείας, Αγιωργήτικο).

Showing all 2 results, including child brands

Show sidebar
Close

Χαρισματικός Chardonnay, ΛΕΥΚΟΣ, Ποικιλία Chardonnay, Χαρισματικοί Οίνοι, 750ml

11,67
Από τη δυναμική ποικιλία Chardonnay δημιουργήθηκε ένας ξηρός λευκός οίνος, με χρυσοκίτρινες αποχρώσεις και όξινο χαρακτήρα. Άρωμα εξωτικών φρούτων και βερίκοκο.
Close

Χαρισματικός Ροζέ, Ξηρός Οίνος, ΡΟΖΕ, Ποικιλία Syrah, Χαρισματικοί Οίνοι, 750ml

13,90
Λαμπερό ροζέ χρώμα. Άρωμα καλοκαιρινών φρούτων & λουλουδιών, ζωηρό άρωμα, έντονη φρεσκάδα στο στόμα.