Πριγκίπισσα Σταφίδα

Με γνώση σεβασμό και μεράκι αλλά και τις παραδοσιακές μεθόδους καλλιέργειας και αποξήρανσης που κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες γενιές η προτεραιότητα μας είναι το τελικό προϊόν που θα φτάσει στον καταναλωτή να είναι υψηλής ποιότητας και γεύσης αλλά ταυτόχρονα να περικλείει τις πλούσιες διατροφικές αξίες που χρειάζονται όλοι για έναν υγιεινό τρόπο διατροφής. Οι αμπελώνες μας που βρίσκονται σε υψόμετρο 800 περίπου μέτρων είναι σε ιδανική θέση ώστε να δώσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα που αποζητάμε ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις καταναλωτικές ανάγκες των πελατών μας.

Οικογένεια Χριστοδούλου Παναγιώτη

Showing all 3 results, including child brands

Show sidebar
Σπαράγγι 450 gr
Close

Harvest Combo Ξανθιά & Μελαχρινή σταφίδα, καρύδι & αμύγδαλο 150gr

3,30
Ο συνδυασμός των σταφίδων (ξανθιές, μελαχρινές) με το καρύδι και το αμύγδαλο έδωσε άλλη έννοια στον τρόπο κατανάλωσης τους προσφέροντας τα στον καταναλωτή σαν ένα πλήρες καθημερινό και πάνω απ' όλα υγιεινό snack που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.    

Άλειμμα μελαχρινής σταφίδας με αμύγδαλο 250gr

5,70
Η μελαχρινή Κορινθιακή σταφίδα παίρνει νέα μορφή και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι καταναλώνεται με τη φλούδα της και έχει πολύ υψηλό ποσοστό διαιτητικών ινών κατατάσσεται στην κορυφή των υπερτροφών (superfoods). Μετά το πάντρεμα της με το αμύγδαλο σκοπός της είναι να κάνει την ζωή πιο γλυκειά χωρίς τις ενοχές της ζάχαρης.
Harvest Combo               Ξανθιά & Μελαχρινή σταφίδα
Close

Μελαχρινή σταφίδα 200gr

2,80
Η ''μελαχρινή πριγκίπισσα'' σταφίδα, είναι ένας διατροφικός θησαυρός που κρύβει μέσα στην ρυτιδιασμένη σάρκα της τέτοιο πλούτο αντιοξειδωτικών στοιχείων, ιχνοστοιχείων και διαιτητικών ινών που μπορούν να πείσουν και τον πλέον δύσπιστο ως προς τα οφέλη της.