Η ομάδα του
Food We Love

Τα ταξίδια, η αγάπη μας για την Ελληνική φύση, ο πλούτος και η αγνότητα των αγαθών…

Ποιοί είμαστε

Τα ταξίδια, η αγάπη μας για την Ελληνική φύση, ο πλούτος και η αγνότητα των αγαθών που μας προσφέρει ήταν τα βασικά στοιχεία από τα οποία προέκυψε η ιδέα του food we love.

Μέσα από τις περιηγήσεις μας ήρθαμε σε επαφή με πολυποίκιλες γεύσεις. Γεύσεις αγνές και αυθεντικές που πολλές φορές λείπουν από την καθημερινότητα μας.

Γεύσεις που δεν προκύπτουν από τεχνικά πρόσθετα, αλλά από την αγνότητα των υλικών, από τον τρόπο επεξεργασίας τους και τον συνδυασμό γεύσεων. Τρόφιμα που εκτός από την γεύση αποτελούν ουσιαστική τροφή για τον οργανισμό μας.

Πάνω από

300

μοναδικά προϊοντα

Πάνω από

30

διαφορετικές κατηγορίες

Πάνω από

20

ξεχωριστοί παραγωγοί

Δοκιμάσαμε πάνω από

200

απίθανες γεύσεις

Ένα ταξίδι στη γεύση και τη παράδοση​

Ξεκινώντας το ταξίδι του food we love και αναζητώντας συνεργάτες, εντυπωσιαστήκαμε από τους Έλληνες παραγωγούς και τα προϊόντα που γνωρίσαμε.  Ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από το μεράκι να διατηρήσουν την τοπική παραγωγή, την αγνότητα των συστατικών, την αυθεντικότητα της γεύσης και παράλληλα την εναρμόνιση όλων αυτών των στοιχείων με τη νέα εποχή. Ανακαλύψαμε προϊόντα με αγνά συστατικά, χωρίς πρόσθετα, συνταγές παραδοσιακές εμπλουτισμένες με πρωτότυπες πινελιές, συσκευασίες σχεδιασμένες με προσοχή και αγάπη.

Όραμα μας

Όραμα μας είναι το food we love να αποτελέσει μέρος της συνολικής προσπάθειας για ενίσχυση των τοπικών προϊόντων, της υπεύθυνης καλλιέργειας και της διατροφής με προϊόντα που χαρακτηρίζονται από φυσικά συστατικά, χωρίς πρόσθετα και περιττές επεξεργασίες.

Βρείτε μας στα social media: