Η Visso δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 1989. Ξεκινήσαμε αρχικά σαν μια μικρή́ βιοτεχνία σοκολάτας, στην περιοχή του Παγκρατίου. Στη συνέχεια μεταφερθήκαμε σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στον Γέρακα της Αττικής, ώστε να ανταπεξέλθουμε στη συνεχή αύξηση της ζήτησης των προϊόντων μας πανελλαδικά.
Δίνοντας έμφαση στην γεύση και στην εξαίρετη εμφάνιση των προϊόντων μας, και με συνεχή́ έρευνα τόσο της παράδοσης όσο και των νέων τάσεων της ζαχαροπλαστικής, κατορθώσαμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη της αγοράς.
Μέχρι και το 2015 οι πελάτες μας ήταν μόνο χονδρική στην Ελλάδα, όπως ζαχαροπλαστεία, φούρνοι, ξενοδοχεία κτλ.
Το 2022 αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε νέους κωδικούς για τον κλάδο της λιανικής πώλησης, για να μπορέσει ο καταναλωτής να γνωρίσει την αρίστη ποιότητά των πρώτων υλών μας και τις μοναδικές γεύσεις των προϊόντων μας. Το πρώτο μας εγχείρημα είναι τα σοκολατένια Πασχαλινά αυγά, τα οποία είναι τα μοναδικά στην αγορά με φιγούρες από πάστα σοκολάτας.
Το όραμά μας είναι να αποκτήσουμε διεθνή καταξίωση, λόγω της υψηλής τεχνολογικά παραγωγής των προϊόντων μας, ώστε με συνέπεια και πάθος να φέρνουμε συνεχώς νέες ιδέες στον κόσμο της σοκολάτας και στον καταναλωτή.