Ένα από τα καινούργια και δυνατά ονόματα στον οινικό χάρτη της Ελλάδας που εστιάζει στην καλλιέργεια και οινοποίηση του Μοσχοφίλερου, αυτής της πολυδύναμης ποικιλίας, με πειραματικές οινοποιήσεις και πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Ήδη από την δεκαετία του 70 η οικογένεια Τρουπή είχε στην κατοχή της ιδιόκτητους αμπελώνες Μοσχοφίλερου αλλά μόλις το 2010, εν μέσω κρίσης, αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι της παραγωγής κρασιού, προσφέροντας στον Έλληνα καταναλωτή τις δικές της εκδοχές αυτής της κομψής και αρωματικής “γκρίζας” ποικιλίας.
Πλέον αρκετές ετικέτες παράγονται με εναλλακτικές μεθόδους οινοποίησης σε κεραμικά δοχεία, τσιμεντένιες δεξαμενές, ξύλινα βαρέλια δρυός και ακακίας, με πολύωρες ή και πολυήμερες εκχυλίσεις, με γηγενείς ζύμες και ελάχιστες παρεμβάσεις.
Να σημειωθεί ότι ο πρώτος αμπελώνας με Ασύρτικο στη Μαντινεία είναι γεγονός και τα επόμενα χρόνια θα εμπλουτίσει τις ετικέτες του κτήματος.