Aπό το 6.500 π.Χ. οι Έλληνες ζυμώνουν χυμό σταφυλιού για να παράγουν κρασί, «το νέκταρ των θεών».
Το Navarino Vineyards είναι οι βιολογικοί αμπελώνες του προορισμού. Βρίσκονται σε μια έκταση 55 εκταρίων και εκτείνονται σε πλαγιές με δυτικό προσανατολισμό, 500 μέτρα έως 600 μέτρα από τη θάλασσα. Αυτά τα παλιά αμπέλια αναπτύσσονται σε μια περιοχή με ιδανικό κλίμα –ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της τοποθεσίας– που λόγω της διακύμανσης της θερμοκρασίας μεταξύ πρωί και βράδυ, το σωστό υψόμετρο και το σωστό επίπεδο υγρασίας είναι κατάλληλο για την παραγωγή σταφυλιών που ξεχωρίζουν για την υπεροχή τους. Σε συνεργασία με καταξιωμένους Έλληνες αμπελουργούς,