Η έμπνευσή μας
Στην αρχή, η GOOD GOOD παρήγαγε μόνο φυσικά γλυκαντικά, σταγόνες στέβια και μείγμα ερυθριτόλης και στέβιας.
Εμπνευσμένοι από την κληρονομιά τους άρχισαν να φτιάχνουν μαρμελάδες στη δική τους κουζίνα χρησιμοποιώντας στέβια και ερυθριτόλη αντί για ζάχαρη.
Μετά από λίγο, κατάλαβαν τη συνταγή και κατέληξαν σε αυτό που ξέρουμε πλέον ως την αγαπημένη μας ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ μαρμελάδα.
Η ανάπτυξή μας
Τώρα που η έννοια του GOOD GOOD έπαιρνε νέα μορφή – απομακρυνόμενοι από την εστίαση στις σταγόνες στέβια και σε πιο καινοτόμους λόγους, υποσχέθηκαν να μην χάνουν ποτέ από τα μάτια τους την αξία του GOOD GOOD – να κάνουν την καλύτερη γεύση χωρίς προσθήκη προϊόντα ζάχαρης.