ALARA

Η εστίαση της Alara ήταν πάντα στο καθαρό, υγιεινό φαγητό. Το 1988, η Alara έλαβε άδεια από την Soil Association για να παράγει τα πρώτα βιολογικά πιστοποιημένα δημητριακά στον κόσμο.

Εκτός από την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, η κοινωνική δικαιοσύνη ήταν επίσης βασικός παράγοντας για την εταιρεία. Το 1993, η Alara παρήγαγε τα πρώτα πιστοποιημένα δημητριακά δίκαιου εμπορίου.

Η εστίασή μας ήταν πάντα στην υγεία. Η ενασχόληση με συστατικά που περιέχουν γλουτένη κατέστησε σαφές ότι αυτό το είδος τροφής προκαλεί προβλήματα υγείας σε μερικούς ανθρώπους. Θέλοντας να εξυπηρετήσει άτομα με ευαισθησία στη γλουτένη, η Alara έγινε η πρώτη εταιρεία που έλαβε άδεια από την Εταιρεία Celiac Society το 1996 για την παραγωγή δημητριακών χωρίς γλουτένη.

Τα απορρίμματα τροφίμων και τα απορρίμματα συσκευασίας ήταν μακροπρόθεσμα προβλήματα για την εταιρεία. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Southbank στο πλαίσιο της Συνεργασίας Μεταφοράς Γνώσης, η Alara ανέπτυξε διαδικασίες και συστήματα για την εξάλειψη όλων των απορριμμάτων, μεταφέροντάς τα σε άλλα υλικά. Το 2008, το εργοστάσιο Alara στο King’s Cross έγινε ο πρώτος κατασκευαστής τροφίμων Zero Waste στη γη.

Μέχρι το 2018, είχαμε αρχίσει να χρησιμοποιούμε οικιακές συσκευασίες κομποστοποίησης και επί του παρόντος προκαλούμε τους εαυτούς μας καθημερινά να γίνουμε ο «Πιο βιώσιμος κατασκευαστής τροφίμων στη Γη».

Go to the brand website >>

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Μούσλι ‘Delight’ Χωρίς Γλουτένη, Alara, 250gr

6,20