Η ιστορία μας ξεκινά στα τέλη της δεκαετίας του ’80. Η Μαριάννα Καζάκη, λάτρης της καλής μαγειρικής και των παραδοσιακών γεύσεων, ξεκινά τη συσκευασία των αμπελόφυλλων από τα αμπέλια του παππού Θανάση με τη μέθοδο της παστερίωσης ώστε να μπορεί να απολαμβάνει, εκείνη και η οικογένειά της, τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά του μαγιάτικου αμπελόφυλλου ακόμη και μέσα στην καρδιά του χειμώνα.
Σήμερα οι δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν την καλλιέργεια των αμπελιών μας, τη μεταποίηση των αγαθών που αυτά μας δίνουν πλουσιοπάροχα και βέβαια τη διακίνησή τους. Η αγάπη μας γι αυτό που κάνουμε και η αφοσίωσή μας στην παραγωγή βιολογικών, ποιοτικών προϊόντων, όμως, παραμένουν στα ίδια υψηλά επίπεδα με το ξεκίνημά μας.
Άλλωστε το μεράκι μας και η συνεχής ποιότητα μάς έφεραν σήμερα στην κορυφή της προτίμησης των καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών πελατών μας όχι μόνο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και σε πολλά μέρη στο εξωτερικό.