Το 1951 ο κ. Κώστας Παπαμαρίνος στήνει το πρώτο υποτυπώδες τυροκομείο στον Βώλακα Δράμας.
Το 1992, παντρεύοντας την παράδοση με την νέα τεχνολογία, δημιουργείται στους πρόποδες του Φαλακρού όρους στην Δράμα μία πρότυπη σύγχρονη καθετοποιημένη βιολογική μονάδα.
Εκεί, στην «Φάρμα Παπαμαρίνου» με παραδοσιακό και αγνό τρόπο παράγονται τα βιολογικά προϊόντα μέχρι και σήμερα. Όλα δημιουργούνται με σεβασμό και αγάπη στην φύση αλλά και με αυστηρές πιστοποιημένες προδιαγραφές που συνδυάζονται με τις παραδοσιακές διαδικασίες, προσφέρουν στον καταναλωτή την μέγιστη εμπειρία γεύσης.