ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΣ

Ο ΠΕΤΡΟΜΥΛΟΣ είναι ένα εργαστήρι παραδοσιακών προϊόντων με έδρα την ΤΡΑΧΕΙΑ στο νομό Αργολίδας. Η πολυετής παράδοση του χωριού στις πρώτες ύλες του, στο ψωμί, στα οπωροκηπευτικά, στα τυροκομικά, στα γαλακτοκομικά και στα ζυμαρικά, το έχουν κάνει γνωστό σε όλη την Ελλάδα για την ποιότητα και τη γεύση τους. Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών, μας δεσμεύει για την καλύτερη ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων μας, αλλά και για τη διατήρηση της παράδοσης αυτής.
Παραδοσιακά Ζυμαρικά
Τα ζυμαρικά παρασκευάζονται με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες και στεγνώνουν με φυσικό τρόπο ώστε να διατηρούν τη γεύση τους και τη θρεπτική τους αξία. Τα γάλα και τα αυγά τα προμηθευόμαστε από επιλεγμένες τοπικές μονάδες της περιοχής με πολυετή παράδοση στο χώρο.
Ζυμαρικά υψηλής διατροφικής αξίας
Τα ζυμαρικά υψηλής διατροφικής αξίας έχουν σαν βάση τα συστατικά των παραδοσιακών ζυμαρικών τα οποία γίνεται προσθήκη πολτών και διαφόρων άλλων φυσικών θρεπτικών συστατικών όπως μελάνι σουπιάς, κρόκο Κοζάνης, πιπερόριζα, ντομάτα, πιπεριά, σοκολάτα κ.α.
Οι πολτοί λαχανικών παρασκευάζονται στο εργαστήριό μας και με πρώτες ύλες οι οποίες συλλέγονται στην πλειοψηφία τους από το αγρόκτημα μας.
Παξιμάδια
Τα παξιμάδια μας παρασκευάζονται με τον παραδοσιακό τρόπο, δίνοντας τους το χρόνο ώστε να αποκτήσουν την τραγανότητα και τη γεύση που απαιτείται.

Εμφάνιση όλων 2 αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών μαρκών

Πανδαισία Γεύσεων 550gr

5,10

Φωλιές με Μελάνι Σουπιάς 500gr

4,05