ΜΩLY

Η εταιρεία
Η εταιρία «ΜΩLY» ιδρύθηκε το 2017. Η αγάπη για τη φύση ήταν το έναυσμα, ώστε ένας πρώην τραπεζικός υπάλληλος να ανατρέξει στην οικογενειακή παράδοση ζωής μέσα στη φύση, στο Πήλιο, το θεσσαλικό κάμπο και την Πελοπόννησο, να θυμηθεί την σπουδή του στον άνθρωπο και να δημιουργήσει την εταιρεία «ΜΩLY». Η εταιρία από το Μάρτιο του 2018 έχει κυκλοφορήσει τα βιολογικά προϊόντα της, φτιαγμένα με αγάπη για τον άνθρωπο και τη συσχέτισή του με τη Φύση, τα οποία βρίσκονται και απολαμβάνονται σε κάποια μοναδικά σημεία παγκοσμίως, αλλά και στη χώρα μας.
Ο σκοπός μας
Σε μία πολύ απαιτητική καθημερινότητα για όλους, ο σκοπός του MΩLY είναι να σας οδηγήσει σε ένα μοναδικό ταξίδι σύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση, εντάσσοντας τις μοναδικές γεύσεις και τα πολλαπλά οφέλη αυτής, στην καθημερινότητά σας.
Η φιλοσοφία μας
Η ανυπέρβλητη ομορφιά της φύσης με την ποικιλία της τόσο στην πανίδα της όσο και στη χλωρίδα της μας εμπνέει. Η ποικιλότητα της είναι απίστευτη και αστείρευτη.
Ο άνθρωπος και οι ιδέες του, τα όνειρα του, μπορούν να ομορφύνουν την πραγματικότητα και δεν υπάρχει όριο σε αυτό.
Στη σύγχρονη εποχή, ο άνθρωπος ζει σε πολύ γρήγορους ρυθμούς και προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε πολλαπλές απαιτήσεις και πάντα με γνώμονα την εξέλιξή του ξεπερνάει τις όποιες δυσκολίες. Πολύ συχνά στρέφεται στη Φύση, τον συνοδοιπόρο του στον πλανήτη, και συνεργάζεται μαζί της στην εξερεύνηση λύσεων που φέρνουν ισορροπία στην καθημερινή ζωή του.

Στο ΜΩLY βρίσκει ο κάθε άνθρωπος το ‘συνεργάτη’ του, το σύγχρονο μυθικό αντίδοτο στις τοξίνες που μπορεί να τον ταλαιπωρούν οποιαδήποτε στιγμή και 1 ή 8 κούπες, γεμάτες βότανα υγείας, ευεξίας και αναζωογόνησης.

Go to the brand website >>

Εμφάνιση όλων 9 αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών μαρκών

Βιολογικό τσάι βοτάνων DEFENSE- Ανοσοποιητικό, 10 τεμάχια

10,50

Βιολογικό τσάι βοτάνων DIGESTION- Στομάχι, 10 τεμάχια

10,50

Βιολογικό τσάι βοτάνων SILHOUETTE- Αδυνάτισμα, 10 τεμάχια

10,50

Βιολογικό τσάι βοτάνων DETOX- Αποτοξίνωση, 10 τεμάχια

10,50

Βιολογικό τσάι βοτάνων ENERGY- Ενέργεια, 10 τεμάχια

10,50

Βιολογικό τσάι βοτάνων HARMONY, 10 τεμάχια

10,50

Βιολογικό τσάι βοτάνων LOVE- Αναπαραγωγικό, 10 τεμάχια

10,50

Βιολογικό τσάι βοτάνων NIGHT CUP- Ύπνος, 10 τεμάχια

10,50

Βιολογικό τσάι βοτάνων VARIETY- Ποικιλία, 8 τεμάχια

10,50