ΚΟΧΥΛΙ

Το πρώτο εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής, ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Κόλλια.Το 1996 με έδρα την Ν.Πέραμος Αττικής.
Το 2005 μεταφέρθηκε στην Κόρινθο και πήρε την εταιρική μορφή«ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΙΪΑ ΚΟΧΥΛΙ» ΙΚΕ.

Το 2005 ξεκινά η παραγωγή πρώτης βιολογικής σοκολάτας στην Ελλάδα ενώ το 2008 επίσης έγινε η πρώτη παραγωγή σοκολάτας χωρίς ζάχαρη με γλυκαντική ύλη την στέβια.
Το 2014 παράλληλα με τις σοκολάτες, αναπτύσσεται και η γκάμα των προϊόντων με την σειρά «Μπάρες δημητριακών χωρίς γλουτένη»Το 2015 δημιουργείται η σειρά για τους χυμούς με φρούτα από την Ελλάδα.
Το 2018 δημιουργείται το BRAND KOLLIAS FAMILY, το οποίο περιλαμβάνει προϊόντα πρωινού.
Η εταιρία δραστηριοποιείται στην παραγωγή ζαχαρωδών ειδών, με έμφαση στην υγιεινή διατροφή. Οι σοκολάτες που παράγει είναι γνωστές στους καταναλωτές πολλά χρόνια τώρα, λόγω της ιδιαίτερης γεύσης τους και της υψηλής ποιότητας που διατηρούν (κουβερτούρα).

Εμφάνιση όλων 4 αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών μαρκών