Βελουϊτίνος

Παραγωγή προϊόντων με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά, υψηλή διατροφική αξία και λιγότερη επεξεργασία.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
Η επιχείρηση δημιουργήθηκε το 2001, όταν η αγάπη για την φύση, την οικολογία και έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, πήρε σάρκα και οστά στο βορειότερο νησί του Αιγαίου, την καταπράσινη Θάσο.
Από τότε καλλιεργούμε την Θασίτικη ελιά (Olea europea var. Θρούμπα Θάσου) με μεράκι αποκλειστικά με τις μεθόδους της Βιολογικής Γεωργίας, χωρίς χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα.
Παράλληλα μεταποιούμε και τυποποιούμε τον καρπό της και παράγουμε δύο κυρίως προϊόντα, την επιτραπέζια ελιά και το ελαιόλαδο, ενώ μεταποιούμε και τυποποιούμε και άλλες ποικιλίες ελιάς.
ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
Το όνομα του Βελουϊτίνου που συντροφεύει όλα τα προϊόντα είναι μια μοναδική και πρωτότυπη ιδέα που δημιουργήθηκε ακριβώς για να αναδείξει τα μοναδικά ποιοτικά χαρακτηριστικά της ελιάς, του ελαιολάδου, αλλά και των υπεραιωνόβιων δέντρων από τα οποία παράγονται. Αντιστοιχεί σε μία φυσιογνωμία όπως αυτή παρουσιάστηκε στις αρχικές ετικέτες του Βελουϊτίνου, και τώρα πια αποτελεί σημείο αναφοράς για αυτά.
Προέρχεται από στιγμιαία έμπνευση της σύλληψης της εικόνας και της καταγωγής αυτής της ευγενικής προσωπικότητας. Ο Βελουϊτίνος είναι μια θετική ενέργεια, καταλύτης και βοηθός. Είναι ο επιστημονικός μας συνεργάτης στην πέμπτη διάσταση.
Ο Βελουϊτίνος είναι χειμερινός κολυμβητής, του αρέσει να λιάζεται στην ανατολή του ηλίου, να τρέχει στο δάσος και να σκαρφαλώνει στα δέντρα.

Εμφάνιση όλων 10 αποτελεσμάτων, συμπεριλαμβανομένων των θυγατρικών μαρκών

Βιολογικό Αγουρέλαιο Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, Velouitinos, 500ml

13,80

Ελιά Θρούμπα Θάσου με Θυμάρι Βιολογικής Γεωργίας 180gr

3,60

Ελιά Θρούμπα Θάσου Βιολογικής Γεωργίας Ελάχιστο Αλάτι 180gr

3,60

Ελιά Θρούμπα Θάσου Βιολογικής Γεωργίας Κλασική 180gr

3,30

Ελιές Καλαμών Βιολογικής Γεωργίας 180gr

3,00

Πράσινη ελιά με βότανα ποικιλία Άμφισσας Βιολογικής Γεωργίας 180gr

3,65

Πράσινη Ελιά ποικιλία Άμφισσας 180gr

2,80

Δαμασκηνοελιά Ξανθή Χαρακτή 180gr

2,70

Δαμασκηνοελιά Μαύρη Φουρνιστή 180gr

2,90

Ανάμεικτες Ελιές- Καλαμών και Πράσινες 180gr

3,50